Bilder etiketterade ”jag-i-tiggarens-opera-2011”

No Responses to “Bilder etiketterade ”jag-i-tiggarens-opera-2011””

 • Morgan Björkman Björling:

  Mycket fint skrivet av dig Carina! Och vad skönt att det gick bra med bröstcancern förut! Inget roligt med sånt!
  Men gillar det du skriver mycket!
  Mycket man kan lära sig av det!
  Varm hälsning till dig!

 • Hanna Fagerberg:

  Carina, det är roligt att följa dig, du verkar vara en så begåvad person! Du skriver här på din sida att man kan boka coachingsamtal, men e-postlänken verkar inte funka…? Hur gör man för att boka?
  Mvh
  Hanna

 • Underbar vy… Gustavsberg är underbart. Bor vid Farsta Slottsvik 🙂 Du är en fantastisk person. Kram 🙂

  • Hej Martin! Förlåt sent svar…sommar, hett, bortrest osv 🙂 Tack för kommentar! Ja, vi har det vackert här, eller hur!!

 • Susann Johansson:

  Livskamrater på fyra ben skulle det stå….hihihi…hoppsan….=)

 • Susann Johansson:

  Så fin hon är på bilden.
  Vår älskade livskamrater på två ben. Du har skrivit så väl i din text – hur man kan räcka till åt alla håll och kanter om man vill. Så mycket kärlek att ge och få!

  Själv har jag fått gåvan att kommunicera med/uppfatta saker från och om djuren och även att ge healing. Det gör mitt liv så rikt. Himlen är full av våra vänner och själv har jag många där, katter, hundar, höns. Ha det fint Carina! <3

 • Jenna:

  Hej tigrinna!! ❤️Vilken fin uppdatering av hemsidan !! Glad att få följa ditt bloggande igen! 😘 kram den andra tigrinnan

 • Jenna:

  ❤️❤️❤️

 • Åh så fint du skriver om din älskade Selma ❤
  Djuren är så viktiga och lär oss så mycket.

 • Sigrid:

  Så vackert du skriver Carina. Du är en fantastisk och stark person. Tack för att du finns! Kram

 • Allt gott till dig också Carina
  Mvh:Hallandskusten.

 • Goldsharc:

  Hej! Känner mig som en stalker men tänkte posta något och visste tyvärr inte mycket mer om dig än Sunes Jul, Sunes sommar och iofs gäster med gester och på spåret. Och sen nåt avsnitt när du var hur grym som helst på att sjunga Tom Jones och skulle utmana J-O Waldner i fickpingis! Haha skrattade så jag grät åt det. =) Hur som helst, jag har med signat upp på ett par onlinekurser, Global Energy business och sedan… någon som har med filosofi och business model generation att göra. Men jag har även läst kurser inom mindfulness, applicerat positivt ledarskap och såna grejer. Tänkte bara höra med dig vad du läser för kurser just nu?
  Hoppas allt är bra annars!

  mvh,
  Nicolas

  • Hej! Jag läser ett flertal kurser nu på Proctor Gallagher Institute och Mindvalley Academy. Mycket inriktning på Law of Attraction. Intressant! Hinner göra det nu mellan två produktioner. Lycka till med ditt!
   Carina

 • Jan:

  Hej Carina!

  Jag undrar om jag skulle kunna använda en av de fina bilder du tagit på gamla hus till min FB-sida? Jag har nyligen startat upp min verksamhet som färgsättare och saknar riktigt bra bilder.

  Med vänliga hälsningar
  Jan Borchies

  • Hej Jan! Ursäkta dröjsmålet…är utomlands o skriver på en bok. Det är ok m fotona, bara du skriver att dom är mina/jag som e ”fotograf”!

 • Martin:

  (Carina! jag bara dräller in här för att du är vår vackraste svenska skådespelerska någonsin.)

 • David Mattsson:

  Vilken enastående prestation du gör i filmen Tysta leken !

  Mvh David

 • Anna:

  Jäkta inte! Simma lite lugnare.

  Kära du, vad tungt du har det med Selmas bortgång, & att du är ledsen. Din själsfrände, klart det går inte över en dag eller år. Och, jag tycker inte att det ”måste” vända. Det tar sin tid, den tar. För du har all rätt att sörja så mycket, & länge du vill.

  Sänder en styrke kram till dig.

  Hälsningar, Anna

 • Anna:

  Filmen ”Pianisten” har inte sett den, men råkar det vara Holly Hunter som medverkar? För jag tror hon vann en Oscar för den (lite osäker)

  Helt riktigt! Världen är full av ondska, & jag blir lätt ledsen & upprörd, ända in i märgen över hur onda människor är. Alltså enbart dom som är det. Mot djur & goda människor.

 • Anna:

  Roligt cool bild där! Är alldeles sen med att gratta dig, men bättre sent än aldrig ?
  Grattis i efterskott!

 • David Mattsson:

  Krya på dig Carina !!

  Mvh David

 • jaaa ,,, du ser väl inte påsättbar ut kanske,,, men snögger ä du ändå!! du kommer repa dig å ja ä så nyfiken på hur kul d nya etalissemanget ter sek i skövde älle jönköping… kram i masser å ja sänder över mirakelstrålar mä energier som tar kål på baskeluskera!!! <3

 • Maja:

  Oj, blev ett riktigt ös alltså! 😀 Grattis!

  Kan du maila mig när du ser detta? Tänkte fråga dig en sak. Vill inte boka eller så, så därför jag inte kontaktar din agent på kontaktsidan. 😛

 • Anna:

  Verkar som ni blir ett härligt gäng! 🙂 Hoppas att pjäser & repetitioner går som på räls.
  Skulle så gärna gå & se er, men då skulle jag inte hänga med vad ni säger, eftersom jag är döv.
  Däremot var det underbart att se dig i ”Gäster med gester” för många år sedan med Lennart Swahn. (det var därifrån då jag följt dig, läst om dig & sett på tv med) Även förra året då du & vissa veteraner var med åter. Kul!
  Lycka till med pjäsen..!

  • Tack! Jag har haft så fullt upp…inte hunnit svara eller nå’t annat än repa! Hårda dagar men det blir riktigt kul! Ja, jag kan förstå att det blir svårt att gå på teater om man inte hör replikerna. Brukar tänka på det när jag är utomlands o går på teater o inte alls förstår språket…man hör men förstår inget. Ikväll är det premiär och det ska bli jättekul!!

 • hej underbara du!!!
  ja har hellre inga löften, bara förväntningar å hopp inför d nya året.
  möe sa hända i förändringarnas tecken å ja ser ljust på dä.
  Dä här året ska vi väl se te å träffas lite oftare hoppas ja mä flera här i Härja.
  vi vill komma å titta på den nya uppsättninga som du ä mä i, å få skratta lite!!
  å naturligvis så sa vi ju te bulgarien å götta oss minst 2 ggr detta år mä!!

  kram i masser å mirakelstrålar låter ju inte helt fel!! <3

 • Anna:

  God fortsättning på det nya året!

  Jag hoppas & är säker på att det kommer många glädje händelser för dig.
  Det är det som är spännande, för man vet inte vad & när..! 🙂

  All gott till dig!

 • Anna:

  Hej Carina,

  Oj oj oj, vilket vackert hav, sån utsikt. Jag älskar natur, man får så mycket tillbaka från natur & djur.
  Och vilken rejäl dekoration av julprydnad glitter & lampor tycker jag är så vackert. Speciellt på kvällar då det lyser riktigt 🙂

  Fantastiskt, att du har hus & lägenhet i Bulgarien! Hur kom det sig att du just väljer denna stad, om jag får fråga ? har aldrig varit där faktiskt.

  Vi har haft tokigt med väderväxlingar, nu här i Örebro pudras det med snö litegrann. Får se om vi får mer på julafton.

  Snöhälsningar, Anna från Örebro

  • Ibland tar livet en till märkliga platser…och det gäller kanske att ha modet att följa en längtan! Och livet är föränderligt. Jag har varit på så många platser. Vem vet vad som händer härnäst!? Men jag måste erkänna att jag trivs väldigt bra här!

 • Fräcka Molly:

  Jag vill bara gratulera till fina recensioner, både av filmen ”Tysta leken” och din egen insats. Har själv inte sett den än men ser fram emot att få göra det när den kommer till Dalsland.

 • Anna:

  Jag förstår dig att det blir svårt utan Selma. Det får ta sin tid, & i din egen takt det är viktigt.

  Håller med dig. Och, Selma lever vidare i ditt hjärta & själ & minne, det gör hon 🙂

  Tack för länken, jag blev bestört & ledsen, när jag såg bilderna & läste. Klart jag skall stöda dem, & kommer att sprida vidare till min omgivning. Jag blir så arg & ledsen dagligen när jag läser djur som far illa & människors sjuka grymhet!!

  Oh vad glad jag blir att pälsbollen Tom har fått nytt hem, skönt att höra. Tack för att du delade med dig.

  Hälsningar, Anna i Örebro

 • Anna:

  Hej Carina,

  Vilka härliga bilder, speciellt den första. Jag är barnsligt förtjust i marknader 🙂

  Gillar ditt sätt att skriva, & ditt sätt att uttrycka dig. Jag håller med dig man känner av mörkret, & känner själv även att vintrar blir längre & större.
  Brukar försöka tänka positivt genom att göra olika saker, som att ta promenader, måla skapa kreationer, läsa böcker m.m..

  Det blir tufft för dig, din första jul+nyår utan Selma. Sänder dig styrketankar & styrkekramar.

  Hälsningar Anna från Örebro

 • chris:

  jag hoppas du får en bra resa över jul och nyår! Kram till dig

 • Anna:

  Hej Carina,

  Du har så rätt i så, att det finns vissa som säger ” Det är bara djur. Sånt är livet. Gå över, m.m ”.. Såna förstår inte! (Jag har varit med om det så jag förstår din sorg)

  Jag gillar din kärlek för djur, för jag själv älskar djur med! 🙂
  De kissemissarna är ju för underbara på de bilder, härligt att det finns människor som ställer upp för dem. Mysigt att du fick gosa med katterna.
  Önskar bara jag kunde adoptera två katter som jag länge velat, men är allergisk mot katter.

  Hälsningar Anna från Örebro

 • chris:

  hej Carina

  Funderar lite, tänker du skaffa hund igen? En sak jag funderar över, hur klarar man av att ha hund när man är ensamstående? Jag jobbar på en lösning vad gäller det. Man kan ju inte alltid ha hund med sig? Hur gjorde du?

  • Selma var oftast med mig. Hon var den sortens ras (Bichon Frisé) som inte hårar, vilket naturligtvis hjälper. Men jag tycker att man alltid ska ha ett antal människor som kan ställa upp om man behöver. Endel jag känner som är ensamstående, har sin hund på hunddagis. Alla som kände Selma, vet att hon var lugn lydig o skällde aldrig på jobb…t ex. Det har ju med träning att göra, och att Selma var med mig på jobbet fr valp. Hon hade pass också, så hon reste med mig inom europa, i kabin dvs hon var mitt handbagage. Flygbolagen har olika bestämmelser, men ca 8 kg får man ha med i kabin.

 • Hej Carina!

  Första gången jag är inne och läser din blogg här och har nu suttit ett bra tag och läst igenom många av dina dagar. Jag känner ju inte dig, men jag vill säga att du verkar vara en så himla fin person, öppen, klok och empatisk. Och väldigt vacker!
  Det står inga datum i dina inlägg här, så jag vet ju inte hur ofta du skriver, men jag kommer följa din blogg med glädje!

  Hälsningar

  Jonna

  • Hej Jonna!
   Tack för dina ord! jaa, jag försöker blogga lite då o då…främst för jag har såå mycket att göra, men jag ska bättra mig! Nu blir det kanske bara en i veckan:-(

 • Anna:

  Hej Carina!

  Det är första gången jag lämnar avtryck här. Har suttit & läst din blogg, den är mysig & trevlig att läsa. Gillade din mammas dikt, tänkvärt.
  Så många fina bilder!

  Såg dig i Fyra stjärnors middag, det har varit så roligt att se i 2 dagar. Ser framemot ikväll & i morgon. Du är alltid lika vacker vill jag säga 🙂

  Jag beklagar Selmas bortgång, & förstår mycket väl din sorg. Det får ta sin tid. Vilken söt hund 🙂
  Jag älskar djur, de är underbara varelser.

  • Hej Anna! Åh tack va snäll du är!
   Har inte hunnit se alla program eftersom jag repar på en pjäs nu! Men kan ju se på kanal 5/play:-)
   Selmas bortgång är fortfarande stark…saknar o sörjer henne enormt! Finare hund kunde jag inte få!

 • Agneta:

  Blev så berörd när du berättade om Selma i programmet.
  När du sen berättade om episoden på kliniken,skrattade jag lika mycket som Tobias.
  Du är för skön.

  Selma har det bra springer runt i gröngräset, i hundhimlen med alla andra vovvar som har lämnat oss.

  Pssss.Jag är osså 54 år o inga barn,bara mjuka barn,mina hårbollar.

 • Jenni:

  Hej!
  Har just sett dig på kanal 5, blev så rörd av din berättelse om din lilla hund. Det är just denna sak som gör att jag tvekar att skaffa djur. Kände med dig när du berättade om att du aldrig varit gift eller har barn- jag har samma situation som du- jag själv har inte direkt jobbigt med det men min omgivning har det…..
  Ta hand om dig och kom ihåg allt fint du och lilla Selma har gjort!!!

 • Ebba:

  Hej såg dig på stjärnor på middag och du verkar vara en helt underbar person. Men jag kunde inte släppa dina underbara vinglas , vart är dem från? Skulle bli sååååå glad om du svarade

  • Hej Ebba! Vet inte om det var dig jag svarade på mail? Glasen är gjorda av keramiker Eva Skarbäck. Jag designade dom. Eva finns på Djurö.

 • Man ska akta sig för den breda vägen vet du väl.
  Lyss till den som lärt.
  😉

  Mc Heath.

 • Jens o Teddy:

  Din sorg och saknad förstår vi och delar med dig. De rutiner och den glädje Selma förde med sig är plötsligt borta. Den kärlek du gav henne kan du inte längre visa fysiskt och längtan efter de gode stunder med henne blir stor. Hoppas du ändå kan njuta av sommaren.

  • Tack! Ja, det är tungt nu…kan fortfarande inte förstå att hon är borta!! Tårar varje dag, o dagarna får gå…saknaden kanske avtar…
   Tänk så pigg hon var hemma hos er i maj!
   Hoppas vi ses snart igen.

 • Björn o Hanna:

  Beklagar sorgen. Vi förstår dej. Vi förlorade vår son för några år sen…

 • Tilde:

  ¨hoppas allting går bra carina,
  puss&kram!

 • Mr E:

  Har Selma gått bort? Jag vet hur det känns, min fick ta det svåra beslutet för min vän sedan 13 år strax före jul och det kändes som all glädje i livet försvann. Det är konstigt hur de små liven biter sig fast i oss …

  • Nej hon är inte borta. Men jag var långt borta från henne. Tyvärr är hon dålig nu, så jag vet inte hur det går…det är svårt. Men nu är jag iaf nära henne!

 • Tack Rolfi! Det värmer! Carina

 • Rolfi Suhonen:

  Hej! Såg Dig och Selma på bussen i lördags mot Slussen…och ville bara berätta att man blir så glad av att se Dig…Leendet tog jag med mig till Cat Stevenskonserten.. : )

 • Ser verkligen underbart ut, men Nicke hade problem med telefonen som fick spunk på rummet, fast förhoppningsvis var det i hans eget rum och inte i ditt. Skämt åsido… Han sa faktiskt att det hade varit jättebra där och att han hade blivit påmind av dig att han är ganska dålig på att berätta om allt för mig.

 • Tack för en myyysssiggg kväll. Håller med dig om Legend och dess mat och personal.

 • Tina Lagus:

  Vi var där från jobbet i höstas. Mysigt ställe med god mat..!! Men som sagt, borta bra men hemma bäst! :o)

 • Ja, det är vackert på Åland. Härligt att höra allt funkade så bra. Jag blir också glad för Oves skull som har fixat allt på Åland.

 • Kanske kan man hyra in sig i ditt hus eller lägenhet någon gång. Helst när du är där.

 • Tack Carina för dina fina bilder. Nicke är inte så bra på att beskriva miljön så nu blev jag glad av att se hur fint ni har haft det trots alla sjuka halsar.

 • Jag är säker på att Selma är jättesöt, med eller utan salongsklippning.//Marianne

 • Jo förresten, Johannes och Nicke hälsar att de längtar efter dig.

 • Ha, ha, ha förlåt att jag skrattar, men detta tycker jag var jätteroligt. Själv pendlar jag mellan att vara en riktig tråkmåns och ha det lattjolajban.

 • ann margaritidi:

  En fin dikt skriven av en mor som älskar sin dotter.

 • Tove karlsson:

  Gurra är bra vackert!!

 • Nu skall vi snart ha en kurs i wordpress 🙂
  KRAAAAM