Vad jag gör nu.

 

Man kan ju säga att 2020 har stått för nya utmaningar! 
Jag har haft lyckan att få jobba med ”Beck” (regi: Lisa Ohlin) som troligtvis kommer att visas hösten 2020. Som skådespelare gör jag i år bara Film o TV. 

Hösten 2019 spelade jag in Maria Wern som troligtvis kommer hösten 2020 på TV.
Förutom det så ägnade jag mej mycket åt coaching och föredrag.

Jag medverkade också i en filmproduktion med namnet ”Vi ses i Filipstad – en film om ensamhet” Hade premiär våren 2020. Den går att se på Youtube.

Sen maj 2020 så har jag på Instagram Live haft ”EN FANTASTISK STUND” med en gäst, varje söndag kl.15. Vet inte hur länge jag håller på men kul är det. Alla avsnitt är nedladdade på IGTV så det går att titta på i efterhand.
Dessutom kör jag också Instagram Live på fredagar kl.17 på @quantumcoach med Theresa Fowler från London. Vi har alltid ett tema för följare att lyssna, fråga o kommentera. Vi började också i maj och kör på så länge vi tycker det är roligt och kan hjälpa till! Gratis coaching från 2 coacher! Finns att se på IGTV också, på replay (på engelska).

Anita Strandell och jag har dessutom startat ett samarbete med att hjälpa personer, organisationer, företag att skriva och hålla tal, anföranden, föredrag. Kika gärna i menyn!

Om du vill – följ mej på Instagram @carinalidbom @quantumcoach

Facebook quantumcoach