Tiden går fort!

Så sa alltid dom äldre när jag var liten, och nu inser jag att det är sant. Eller är det så att när man har mycket att göra, tänka på och har det roligt, så går tiden fort? Naturligtvis har jag inte roligt jämt, men själva attityden att försöka se det mesta från en positiv sida.
Det har faktiskt varit extra svårt denna vinter. Långa perioder har jag varit deppad och inte riktigt vetat vad jag ska ta mej till. Det är det här med sin trygghets-zon. Jag vill och har försökt ta mej ut på nya äventyr. Jag älskar att lära mej nya saker och det har jag verkligen gjort dom senaste åren!

När jag bestämde mej för en s k ”time-out” från skådespeleriet, så kände jag mej trött o sliten. Jag gjorde annat. Jag har skrivit, regisserat, rest omkring och även utbildat mej till certifierad livscoach. Nu har längtan till skådespeleriet kommit tillbaka! Kruxet är att jag vill ju inte tillbaka till att slita o va trött! Det har tagit tid för mej att inse att det har med mej själv att göra. Hur jag balanserar min kraft och mina energier. Att kunna sätta gränser för mej själv.
Jag blir så lätt inspirerad av allt möjligt och sätter igång olika projekt och sen….ja,sen står jag där trött och vill inte mer.

Nu har mars månad kommit och på nå’t sätt så känns det som om våren är på gång! Jovisst, ute snöar det och är minusgrader idag, men snart så… Om två veckor knappt så åker jag till Nerja i södra Spanien för att hälsa på vänner men framförallt att ha smygpremiär på föreställningen ”Stolt, Stark o Skrynklig”! Spännande, nervöst och otroligt kul!! Det är Anita Strandell, Anders Berglund och jag. Jag stannar i 10 dagar och sen har jag 2 resor till Bulgarien i april/maj och juni!

Tiden går fort och jag försöker att vara i den hela tiden. Känna, skapa, fundera och agera.

One Response to “Tiden går fort!”