Kommit hem!

Underbar söndag i Gustavsberg! Imorse tog jag en långpromenad med Mango, som sen en aning besviken var tvungen att lämnas hem till sin matte…lilla gubben, så full av kärlek och blev såå glad när jag kom hem! Han har ju i princip bott hos mej hela våren eftersom min kompis Gunilla har varit dålig.

Idag har jag fullt upp med tvättstuga, packa och fixa. Flyger imorgonbitti till Göteborg för rep.vecka eftersom vi har nypremiär på fredag! Får dock flyga tillbaka till Stockholm på måndagkväll för att hinna till Morgonsoffan på SVT tidigt på tisdagmorgon. Sen flyg till Göteborg för att fortsätta repetitionerna.

Jag är i slutskedet av min coach-utbildning. Ett år har gått fort, men snart är jag certifierad!

När Göteborgs-sejouren är över, tänkte jag ta det lugnt och sen börja 2016 med att hylla mig själv och det nya året med en långresa…nånstans. En månad iväg till en strand och bara ta handbagage med mej.

Men innan dess kommer en massa kul till mej…:-)

DSC01215

Comments are closed.