Gott Nytt År!

Så har då 2014 gjort entré! Välkommen!

Hela december har jag farit fram och tillbaka mellan Gustavsberg och Linköping för repetitioner. På Nyårsafton hade vi premiär på ”Skaffa Mig En Tenor”, t o m två gånger! Nu kommer vi att spela varje vecka fredag, dubbla lördag och söndag på Sagateatern. Vill ni gå? Kika in på www.teaterexpressen.se där ni får info och kan boka biljetter!

Så mycket annat än rep och små försök att hålla ordning hemma har jag inte hunnit med i december! Jo, jag har ju fortsatt med mina kurser och jag har också börjat med hypnoterapi för att få bättre balans på mycket i livet:-)

Som vanligt har jag inga nyårslöften till mig själv, däremot har jag många Förväntningar på 2014! Förväntningar och drömmar som jag skrivit ner för att var så tydlig som möjligt.

Nu önskar jag er alla Ett Gott År, och må vi alla hjälpas åt att få det bättre!

IMG_1278

 

 

Comments are closed.