Novemberdagar

Det har funnits tider då jag avskytt hösten. Tyckt att naturen dör och mörkret tar över helt och hållet. Att det blir en liiiten förbättring med snön som ljusar upp dagarna, men då är det för kallt. Bara negativt alltså.

Men jag har faktiskt ändrat mig! Och genom att ”tänka om” så mår jag mycket bättre inombords. Den senaste veckan har bjudit på alla möjliga väder. Gråa regniga dagar och blåsigt, och sol, blå himmel och frisk luft. Dom dagarna solen skiner blir jag extra glad. Kanske t o m mer glad än om det skulle vara sol varje dag? När det har regnat och blåst ute, har jag dels kurat inne och tänt ljus för att få upp mysfaktorn, men också klätt på mig ordentligt och travat ut!

När jag tar varje dag som den är, ser på den som den är -utifrån mig- så ser jag det vackra. Jag ser det därför att jag vill, och därför att jag försöker det. Kan låta flummigt men för mig fungerar det. Innan, ville jag bara gå inåt och helst bara ligga på soffan och slötitta på TV när jag var hemma. För att få tiden att gå. Nu försöker jag vara kreativ och göra allt möjligt som jag tycker är kul!

Min lilla utveckling…

Idag är det vacker, solig höstdag och jag har varit ute och promenerat. Och fotat:
IMG_0014                                                                    Guld på marken:-)

IMG_0010

 

 

Comments are closed.