Skaffa mig en tenor!

Så heter farsen jag ska medverka i! Igår hade vi kollationering, dvs läste igenom pjäsen med skrål o skratt. Skriven av Ken Ludwig, och är som varje bra fars – ett pussel av intriger som vävs ihop och missförstånden står som spön i backen! Vi kommer att ha premiär på nyårsafton och sen spela en dryg månad framåt…i Linköping! Älskar den stan så jag ser fram emot att få vara där lite mer nu. Dessutom har en av mina kompisar flyttat dit!

I bilen på väg hem igårkväll insåg jag att jag helt glömt bort att ta ett enda litet foto! Det var så mycket annan fotografering så jag kom av mig! Men för mer info, kan du gå in på www.teaterexpressen.se och kolla var du kan köpa biljetter mm! Kom!

Idag jobbar jag vidare med mitt. Kurs och skriver. Lite senare idag ska jag iväg på SÖS för mammografi. Tacksam att man tas om hand och kontrolleras!

Lite senare är det dags för SATS Värmdö och ett Zumba-pass! Tjoho!

IMG_0910

Comments are closed.