Måndag

Som skådespelare gillar jag måndagar! Det är ju liksom vår lediga dag. Fast just nu så är jag inte i någon produktion och spelar, så då blir måndagar som…vanligt. Överhuvudtaget har jag aldrig haft några favoritdagar i veckan, typ ”fredag hela veckan”, ”nu är det äntligen helg” eller måndagsångest. Det bästa med att vara frilansare, är just att du bestämmer över din tid! Jag minns som nykläckt skådespelare att många kollegor var glada över ett-eller tvåårskontrakt på teatrar, med förhoppningar om fast kontrakt, medan jag tog mig an pjäskontrakt. Jag funderade över detta när vi diskuterade om jobb och jag tror att det har att göra med Trygghet. Vad är trygghet för mig!? Andra kanske känner trygghet av att veta att en lönelapp droppar ner i brevlådan varje månad, medan jag känner mig trygg i vetskapen om att jag får göra det jag vill. Friheten har varit min följeslagare i livet! Jag söker den ständigt. Nyfikenheten är min drivkraft!

Så imorse, måndagmorgon, så kände jag friheten spira i mina ådror. Idag jobbar jag hemifrån. Jag skriver, jag tänker och fortsätter mina kurser på Proctor Gallagher Institute och Mindvalley Academy, via nätet. Jag känner mig uppfylld av allt nytt som är på väg in i mitt liv! Jag tänker, alltså blir det till.

Önskar er en underbar måndag!

n622086134_960161_3022

2 Responses to “Måndag”

 • Goldsharc:

  Hej! Känner mig som en stalker men tänkte posta något och visste tyvärr inte mycket mer om dig än Sunes Jul, Sunes sommar och iofs gäster med gester och på spåret. Och sen nåt avsnitt när du var hur grym som helst på att sjunga Tom Jones och skulle utmana J-O Waldner i fickpingis! Haha skrattade så jag grät åt det. =) Hur som helst, jag har med signat upp på ett par onlinekurser, Global Energy business och sedan… någon som har med filosofi och business model generation att göra. Men jag har även läst kurser inom mindfulness, applicerat positivt ledarskap och såna grejer. Tänkte bara höra med dig vad du läser för kurser just nu?
  Hoppas allt är bra annars!

  mvh,
  Nicolas

  • Hej! Jag läser ett flertal kurser nu på Proctor Gallagher Institute och Mindvalley Academy. Mycket inriktning på Law of Attraction. Intressant! Hinner göra det nu mellan två produktioner. Lycka till med ditt!
   Carina