Hösten är här!

Det känns verkligen ok att omfamna hösten när jag haft en helt underbar sommar med sol och värme!

Jag känner lugnet nu och ser fram emot det kommande året, dvs hösten vintern våren o nästa sommar! Jag pusslar min tid med noggrannhet eftersom jag inser att dom senaste åren har jag lagt för mycket energi på ”fel saker”. När jag insåg det, kändes det som en enorm frihet att ”slippa”. Livet knuffar en ibland i konstiga riktningar, men om man medvetet försöker analysera sig själv och vad som händer, så kan man rätta till allt – med en enda liten tanke!

Jag skriver mycket nu. Kommer att fortsätta med det hela november också. I december börjar repetitioner på farsen ”Skaffa Mig En Tenor” som ska spelas på Sagateatern i Linköping (återkommer om detta)!

Men nu omfamnar jag hösten…ser ut från mitt fönster och ser att dom flesta har tagit upp sina båtar, men många ligger fortarande kvar och guppar. Idag lyser solen. Vattnet ligger lugnt. Stockholms Skärgård är alltid vackert! Vilken årstid som helst.

IMG_0072

Comments are closed.