Balans

För att va i balans måste man vara i rörelse, eller hur? Och ändå vill dom flesta vila och komma i balans? Eh? Nu är höstmörkret över oss och nedstämdheten pockar på hos vissa. En kompis går på ljusterapi och en annan på… terapi. Jag försöker vara i rörelse..både till kropp o sinne!

Deppighet avskyr rutiner! Även tidiga mor’nar och frisk luft. Deppighet gillar inte nyttig mat och källvatten. Jag vet! Men jag motar också bort eventuell höstdepression med tankeverksamhet i form av skrivande och mycket läsande. Idag t ex försvann hela dagen pga att jag satt och skrev! Plötsligt var det mörkt ute och klockan visade kväll. Jag såg reprisen på Babel och nu är jag tillbaka vid datorn. Ska strax stänga ner…klockan är snart tolv och jag ska upp mycket tidigt. Varför? En webinar som svensk tid börjar 05.00. Pågår i enochenhalvtimme, sen är det dags för morgonkaffe och lite yoga eller annan rörelse. Morgondagen ska sedan ägnas åt manusläsning och lära mig repliker, förbereda NaNoWriMo (googla!) som sätter igång 1/11 och så är det städning o tvättstugan. Japp! That’s my day!

Sååå…ja..gonatt!

n577424679_693111_8861

 

Comments are closed.