Pite Havsbad

Oj vad det pågår mycket här på Pite Havsbad! Ett paradis för familjer! Hela ensemblen bor jättebra och jag har en fantastisk vy över havet. Förra veckan var det lite dåligt väder, men nu är det sol, varmt och härligt!

Vi är alltså här för att spela ”På Bettet”! Det går bra, vi har fått stående ovationer och publiken gillar verkligen ”showen”! Kanske beror det på att det inte bara är komedi/fars, utan att vi plötsligt brister ut i sång o dans!?

Vi spelar fram t o m lördagen den 3/8, så är ni i Piteå – kolla in oss vampyrer! Vi spelar tosd-fre-lörd varje vecka!

IMG_0432

IMG_0423

2 Responses to “Pite Havsbad”

 • Jan:

  Hej Carina!

  Jag undrar om jag skulle kunna använda en av de fina bilder du tagit på gamla hus till min FB-sida? Jag har nyligen startat upp min verksamhet som färgsättare och saknar riktigt bra bilder.

  Med vänliga hälsningar
  Jan Borchies

  • Hej Jan! Ursäkta dröjsmålet…är utomlands o skriver på en bok. Det är ok m fotona, bara du skriver att dom är mina/jag som e ”fotograf”!