Ljuset

 

Hösten smyger på. Jag är tacksam över mina åtta veckor i Bulgarien i sommar, med sol och värme! Jag möter hösten med öppna armar…tror jag. Just nu, en tidig morgon hemma, är det dis över vattnet men solens strålar försöker att tvinga sig igenom. Och det lyckas. Fortfarande ligger båtarna vid bryggorna, så hösten är inte riktigt här!
Däremot oroar jag mig lite för höstens förkylningar, ev influensor. Nu snart sätter inspelningar, repetitioner och turnéstart igång, och då finns inte tid för sjukdom. Förra hösten fick jag t o m lunginflammation som satte tråkiga spår över hela vintern. Så nu får jag hoppas på det bästa! Dvs, undvika t-banan i rusningstrafik, ha handskar på i stan (tänker på när man tar i trappräcken, dörrar osv) och rätt kost och bra sömn. Och hoppas på att ingen nyser mig i ansiktet…
Är tacksam för Levaxin! Har fått livet åter!
Dom kommande veckorna ska jag spela in På Spåret och även vara med i ett avsnitt av ”Kontoret”. Jag repeterar/regisserar ”En Pyromans Berättelse”, med Pale Olofsson – en monolog skriven av John Ajvide Lindqist. Vi ska ha en ”try-out” någongång i november. När jag ser i kalendern så är alla dagar upptagna fram till 16e december… tänker sen flyga till Bulgarien och fira jul o nyår. Åka skidor i Bansko och gå längs havet där mitt hus finns. Mellanlanda i Budapest och stanna en natt.
Det gäller att ha en s k ”morot”! Och bästa moroten för mig är att ha en resa att se fram emot. Då kan jag jobba på…

 

Bulgarien förra julen

 

 

 

 

 

 

 

Bulgarien förra julen…

 

Café i Budapest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett av otaliga, mysiga caféer i Budapest

Comments are closed.