Kalajsar!

Förvånad över alla tillställningar jag varit på senaste veckorna! Jag som brukar vara så trött och bara vilja vara hemma när jag inte arbetar… Nä nu har jag varit på mingelfester, födelsedagar och vernissager! Det var vernissage på Nationalmuseum med utställningen ”Stolthet och Fördom” häromveckan. Om kvinnliga konstnärer 1750-1860. Ska se den igen…minst en gång. I onsdags fyllde Nelle år och bjöd på fantastisk midddag! I torsdags var jag på Internationella Flickdagen, arrangerad av Plan (www.plansverige.org), på Fotografiska. Intressanta föredrag, viktiga frågor och en tillställning som inte var sönderminglad. Inbjudan kom från www.skuggeco.se Igår åkte jag till Uppsala för att träffa min ”gamla” bästis Pinglan från studieåren i lärdomsstaden. Uppsala Stationen har blivit helt fantastisk! Vi drack Chablis och pratade om allt möjligt…som jag inte tänker återge här:-)

Idag är det lördag. Jag har suttit på altanen med mitt morgonkaffe och sett ut över vattnet. Solen skiner och jag ska passa på att utnyttja ljuset. Ger mig nu ut på en cykeltur. Idag (och imorgon) har Värmdö Konstnärer höstsalong i Gustavsbergs Porslinsfabrik 11-16. Klart jag måste se!

kväll blir det bubbel , middag o prat hos Tove&Co på Munkis.

 

Comments are closed.