Wow vilka dagar!

Ledigheten har ju startat helt fantastiskt! Sol och värme! Jag har lyckats städa och fixa hemma så det känns skönt… I fredags hade jag middag hemma och vi började med bubbel på altanen:-) Jag gjorde mig till och fixade en tre-rätters. Lördagen gick åt till cykeltur med mamma. En liten lunch ute och sen grillade vi innan kvällens ESC-sändning. Jag grattar Loreen till ett fantastiskt uppträdande!
Men så kom då söndagen! Morsdag…och Elitloppet! Så jag tog mamma med mig till Elitloppet! Vilken folkfest! Närmare 30 000 hade samlats. Vi satt på bästa plats på övervåningen och åt o drack…o bettade! En riktig överraskning var att morbror Leif var där. Han som sysslat med trav hela sitt liv; tränat hästar, haft hästar och tävlat. Hemmabana är Bergsåker. Mamma blev överlycklig att få träffa lillebror! Och med var kusin Annelie som bjudit pappsen dit. Annelie som annars är delägare i Debaser och en riktigt cool, snygg kvinna! Vi träffas då o då, och det är alltid lika kul!
Förutom detta, så var höjdpunkterna att Commander Crowe vann…som jag hoppats, OCH att jag fick se Järvsöfaks!! Denna fantastiska häst! När faksen kom och visade upp sig på banan…ja, jag började böla. Det var så mycket känslor som kom fram… jag minns loppet när Järvsöfaks vann, trots att han legat för döden tidigare på Ultuna. Ojojoj… Och idag vann hans son Hallsta Lotus!
Så söndagen blev en fantastisk dag! Morsdag..Elitkoppet…vi festade i 10 timmar totalt! Och mamma hängde på o va piggast:-)

Leif och Annelie

Comments are closed.