Snö och sol.

Märkligt att komma från Luleå via Skellefteå i full snöstorm, till våren, värmen och gassande sol i Gustavsberg! Hemma! Det känns såå lyxigt att få sitta på altanen med morronkaffet och lapa sol. Att få vara hemma. Nu är det denna vecka kvar…vi spelar i Tällberg, Dalarna dom sista fyra föreställningarna. Som alltid är det liiite sorgligt att ta farväl av kamraterna. Tre skådespelare ersätts i höst och Peter, Håkan o Macke ”bakom” scenen kanske inte är kvar. Vi har slitit på vägarna ihop och det har varit många många skratt! Det är en konst att vara på väg/turné ihop och hålla sams, ha kul, bestämma mat osv osv. Acceptera varandras olikheter och hålla spelhumöret uppe! Vår publik har varit fantastisk! Fullsatta salonger så gott som överallt!

Men nu är min kropp svag, mitt sinne trött och själen vill annat. Jag följer min känsla och har tackat nej till allt denna sommar. Jag ska vara spelledig och skriva. Och regissera. Redan i slutet av maj åker jag iväg några veckor till mitt hus i Bulgarien, vid Svarta Havet:-) Charles, Solli o jag!  Bara vara…Mmmm längtar.

Förhoppningsvis hinner jag blogga lite oftare oxå!


<-I lördags (5/5) på väg till Luleå
Och söndag hemma! Min utsikt! ->

Comments are closed.