Snart där…

Vi är i slutspurten…den s k premiärveckan. I måndags hade vi vår första rep.publik och det gick över förväntan! Likaså igår, så ikväll kommer vi förhoppningsvis hoppa upp ett snäpp till! Det känns väldigt kul att få spela med dessa kamrater! Det betyder så mycket när man ska ut på lång turné. Och så naturligtvis alla bakom scenen, tekniken som får allt att fungera. Riktiga klippor! Jag känner mig trygg!

Vi har alltså premiär på fredag 10/2 på Södra Berget i Sundsvall, sen följer ca 60 föreställningar under våren i Sveriges långa land! Turnéplan finns på www.drosenorberg.se

Min stora utmaning nu är att spela två roller. Så det är ett himla rännande och ombytande på mig!! Jag har dessutom tre peruker att hålla reda på! Föreställningen är helt klart ett litet workoutpass för mig…vilket behövs (hmm..)

Imorgon kommer mamma upp hit! Det är ju hennes hemstad, så hon har syster o bror här, och så finns mina kusiner här också! Men imorgon ska mamsen och jag umgås. Vi har reptid på dagen men lediga på kvällen, så en god middag med ett glas pinot noir t ex är inte uteslutet! Och så fyller jag ju år.

Lediga stunder ser jag längtansfullt ut mot skidbacken…men det är inte att tänka på. Dessutom tycker inte producenter om att man gör ”farliga” saker som kan få oss att bryta ben eller armar osv eller bara en liten stukning som kan få ödesdigra följder! Jag har iallafall utnyttjat gymet här…men en PT skulle behövas. Känner mig lat vid maskinerna:-(

Men nu är det dags att fixa sig inför kvällens föreställning…mina roller Harriet Persson (nitisk skatteinspektör) och Barbara Carlsson (svartsjuk polis) väntar på mig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikt från mitt hotellfönster.

Comments are closed.