Hem ljuva Hem!

Just nu har vi bara måndagar lediga, så dom känns heliga…Vaknade tidigt imorse och ville nästan inte kliva upp! Men solen sken så mungiporna trotsade tyngdlagen och kroppen hasade upp. Vi har pingpong-förkylning i ensemblen, så man vet inte dag för dag hur dagsformen är. Naturligtvis tröttande!

Första turnéveckan är gjord! Vi har varit i Ystad, Kristianstad, Helsingborg och Halmstad. Fantastisk publik överallt. Solen har strålat men tyvärr har vi nästan blåst bort…så promenaderna har uteblivit (åtminstone för mig). Men bestämt nu att vissa rutiner ska införas! Trötthet skapar ännu mer trötthet…och jag jäktar otroligt mycket under varje föreställning pga två roller som byter om hela tiden. Så jag behöver  motion o syre på dagarna! Oftast åker vi ju iväg till nästa ställe efter frukost, eller mitt på dagen. Lite vila innan kvällens föreställning och sen är man tillbaka på hotellet vid 23-tiden..för att sova och sen upp, äta frukost o iväg igen. Detta glamorösa artistliv! Men en morgonpromenad innan frukost bör jag kunna lägga in!

Jaa..så ser livet ut just nu! På lediga stunder försöker jag sköta mitt företag och göra intervjuer. Fortfarande sörjer jag Selma sååå mycket, så mörkret tar över lite då och då. När hon dog var det som om en propp drogs ur mitt inre och jag föll ner o längre ner i mörkret…och gamla sorger mötte upp där i Suckarnas Land. Vissa dagar är väldigt jobbiga…och vad gör jag då? Lever på. Någongång, någondag måste det vända…

 

2 Responses to “Hem ljuva Hem!”

  • Anna:

    Jäkta inte! Simma lite lugnare.

    Kära du, vad tungt du har det med Selmas bortgång, & att du är ledsen. Din själsfrände, klart det går inte över en dag eller år. Och, jag tycker inte att det ”måste” vända. Det tar sin tid, den tar. För du har all rätt att sörja så mycket, & länge du vill.

    Sänder en styrke kram till dig.

    Hälsningar, Anna