Fyllde år…hur många säger jag inte.

 

Med tanke på att det var da’n före premiär, så hade jag inte alls tänkt fira min födelsedag. Ja jo, mamma och jag hade bestämt att äta en god middag, men inga yviga festligheter s a s. En premiär tar på krafterna och dessutom har vi två föreställningar dagen efter!

Men på kvällskvisten så knackar det på hotelldörren och en frukt-och chokladkorg med champagne föräras mig från Anna o Robert! Producent och regissör alltså…Jag fick sen vackra väldoftande badklot från Jessica (smink) och Maria (kostym). Plötsligt öppnas dörren och Janne C gör storstilad entré (som vanligt hehe) med girlangsprut, champagne, pruttkudde o glad ”tårthatt” som spelar Happy Birthday! Charles hade skickat med en Champagne.

Ja, nu kunde jag ju inte dricka all champagne…så det var tur att jag fick hjälp 😉 Kocken Matthias hade gjort en fantastisk god middag till mamma och mig! Röding med morotspuré och annat gött. Perfekt tillagat! Och då ska man veta att han hade en Idrottsgala på gång med 700 rätter att köra ut!

På Facebook hade ca 140 vänner skrivit, och syskon ringde. Agnes 3 år (brorsdotter) hade sjungit in en sång till mig! Så jag blev verkligen firad! Tack tack!

Imorse var jag uppe och iväg på radiointervju. Nu är det lunchdags, sen rep och ikväll smäller det! Härligt:-)

 

 

 

 

Skål! Hatten från Janne, halsbandet från mamma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Responses to “Fyllde år…hur många säger jag inte.”