Repetitionerna startar!

Nu är det dags att ta tag i nya roller…ja, jag ska spela två roller i nästa pjäs – ”Nu är det klippt” en nyskriven komedi. Det är alltid med en liten bävan man tar till sig en ny roll. Läser, läser, analyserar och försöker hitta en s k båge, rollens utveckling och vändpunkter. Det blir många promenader i skogen;-)

Vi är iallafall ett bra gäng så jag tror nog att vi får ihop’et! Fr o m 10/2 blir det turné över hela Sverige!

Joakim Nätterqvist o jag…

Delar av ensemblen.. Janne Carlsson, Sanna Ekman, Joakim Nätterqvist o jag.

Hela ensemblen!

Läs mer på www.drosenorberg.se

2 Responses to “Repetitionerna startar!”

 • Anna:

  Verkar som ni blir ett härligt gäng! 🙂 Hoppas att pjäser & repetitioner går som på räls.
  Skulle så gärna gå & se er, men då skulle jag inte hänga med vad ni säger, eftersom jag är döv.
  Däremot var det underbart att se dig i ”Gäster med gester” för många år sedan med Lennart Swahn. (det var därifrån då jag följt dig, läst om dig & sett på tv med) Även förra året då du & vissa veteraner var med åter. Kul!
  Lycka till med pjäsen..!

  • Tack! Jag har haft så fullt upp…inte hunnit svara eller nå’t annat än repa! Hårda dagar men det blir riktigt kul! Ja, jag kan förstå att det blir svårt att gå på teater om man inte hör replikerna. Brukar tänka på det när jag är utomlands o går på teater o inte alls förstår språket…man hör men förstår inget. Ikväll är det premiär och det ska bli jättekul!!