Flunsa…bl a

Plötsligt slog den ner i min kropp! Flunsan. Ni vet den där tröttheten som sköljer över en, feberfrossan kommer och kroppen värker. Sen kommer hostan. Den hänger kvar som om den vill bli bästis med mig…

Jag lyckades med tre föreställningar i det skicket, men nu så….helgens föreställningar spelas med inhopp! Och vilken tur att det fungerade! Nu kan jag ligga härhemma i lugn o ro och vara sjuk! Som den moderna sjuka människa jag är, så ligger jag till sängs med dator, iPhone och TV. Nej nej jag vill inte ha kommentarer på det;-) Men det är såå trååååkigt att va’ sjuk! Det bästa är att jag får när som helst knoppa in! Plötsligt har jag sovit en timme…och vaknar upp av hostan. Skön timme iallafall!

Fått doxyferm, som börjar verka. Sen ska jag alltså börja stärka mig så smått! En hel kall vinter ligger framför mig! Så träning ligger på schemat och så är det dom där extrakilona, som likt hostan vill bli min vän för livet…verkar det som. Men jag vill inte! Vet ni….jag har fått ”gummfläsk”! Huuu, det är inte kul. Mitt inre o mitt yttre stämmer inte!!

Nånting måste göras! Jag vill bli stark o vacker…o lycklig! Inge’ mer sorg nu…. toi toi.

Comments are closed.