Trött trött trött…

Vad är det som händer? Är det något i luften? Höstens ankomst? Jag är sååå trött! Fast det kan ju bero på rivstarten förra veckan. Från härlig ledighet till att åka 80 mil i veckan, sova dåligt, lära sig långa textmassor, sånger med märkliga melodier för min hjärna(!) att ta in. Springa omkring på scenen och göra saker om o om igen. Kanske är det det…

Klart att tankar som ”börjar jag bli gamma?l” dyker upp. Och annat inom temat Meningen Med Livet. Faktum är att senaste året…kanske längre, har jag funderat på vad jag vill bli när jag blir stor. Det är nånting som pockar på, som jag ännu inte släppt fram. Vägskäl heter det ibland…men jag undrar om jag inte bara kan bredda min egen väg..än att ta en annan?

I samtal med mig själv har jag givit mig löftet att i höst ge mig ett svar! Efter premiär, när allt lugnat ner sig lite.

Från en av mina klostervistelser i Italien

10 Responses to “Trött trött trött…”

 • chris:

  hej Carina

  Funderar lite, tänker du skaffa hund igen? En sak jag funderar över, hur klarar man av att ha hund när man är ensamstående? Jag jobbar på en lösning vad gäller det. Man kan ju inte alltid ha hund med sig? Hur gjorde du?

  • Selma var oftast med mig. Hon var den sortens ras (Bichon Frisé) som inte hårar, vilket naturligtvis hjälper. Men jag tycker att man alltid ska ha ett antal människor som kan ställa upp om man behöver. Endel jag känner som är ensamstående, har sin hund på hunddagis. Alla som kände Selma, vet att hon var lugn lydig o skällde aldrig på jobb…t ex. Det har ju med träning att göra, och att Selma var med mig på jobbet fr valp. Hon hade pass också, så hon reste med mig inom europa, i kabin dvs hon var mitt handbagage. Flygbolagen har olika bestämmelser, men ca 8 kg får man ha med i kabin.

 • Hej Carina!

  Första gången jag är inne och läser din blogg här och har nu suttit ett bra tag och läst igenom många av dina dagar. Jag känner ju inte dig, men jag vill säga att du verkar vara en så himla fin person, öppen, klok och empatisk. Och väldigt vacker!
  Det står inga datum i dina inlägg här, så jag vet ju inte hur ofta du skriver, men jag kommer följa din blogg med glädje!

  Hälsningar

  Jonna

  • Hej Jonna!
   Tack för dina ord! jaa, jag försöker blogga lite då o då…främst för jag har såå mycket att göra, men jag ska bättra mig! Nu blir det kanske bara en i veckan:-(

 • Anna:

  Hej Carina!

  Det är första gången jag lämnar avtryck här. Har suttit & läst din blogg, den är mysig & trevlig att läsa. Gillade din mammas dikt, tänkvärt.
  Så många fina bilder!

  Såg dig i Fyra stjärnors middag, det har varit så roligt att se i 2 dagar. Ser framemot ikväll & i morgon. Du är alltid lika vacker vill jag säga 🙂

  Jag beklagar Selmas bortgång, & förstår mycket väl din sorg. Det får ta sin tid. Vilken söt hund 🙂
  Jag älskar djur, de är underbara varelser.

  • Hej Anna! Åh tack va snäll du är!
   Har inte hunnit se alla program eftersom jag repar på en pjäs nu! Men kan ju se på kanal 5/play:-)
   Selmas bortgång är fortfarande stark…saknar o sörjer henne enormt! Finare hund kunde jag inte få!

 • Ebba:

  Hej såg dig på stjärnor på middag och du verkar vara en helt underbar person. Men jag kunde inte släppa dina underbara vinglas , vart är dem från? Skulle bli sååååå glad om du svarade

  • Hej Ebba! Vet inte om det var dig jag svarade på mail? Glasen är gjorda av keramiker Eva Skarbäck. Jag designade dom. Eva finns på Djurö.

 • Man ska akta sig för den breda vägen vet du väl.
  Lyss till den som lärt.
  😉

  Mc Heath.