Tacksamhet!

Denna vecka har jag fått såå många fina mail och brev! Tack alla för era tankar o fina ord! Jag förstår att det finns många djurägare ute i landet som går och sörjer, funderar och stänger in sin saknad. Just detta att det ”bara är ett djur”. Jodå, det finns dom som kommer fram o säger ” synd om din vovve, men det är ju bara en hund”. No comments….

Just nu är jag mitt uppe i repetitioner och har kommit till stadiet där jag känner mig värdelös och obegåvad. Vet att det kommer, men ändå blir jag lika nedslagen varje gång. Det är bara att arbeta på, öva teknik, texter..öva öva öva. Som tur är så är ensemblen, kamraterna underbara (och duktiga!) och jag känner att det kan bli en fantastisk föreställning!

Igårkväll följde jag med Susanne Andersson(gör allt på SäffleOperan) till hennes ”andra jobb” – hon hjälper till på katthemmet Kattlyckan! Åhh så mysiga katter! Jag fick tid att gosa, klia o leka med dom! Tack! Ulrika, som driver katthemmet, kom med en ny liten katthona, Fia, som lite förvirrat undrade vart hon tagit vägen, och säkert lite förvånad att hon kom till ett så fint hem! Ulrika…o ni andra – vilka hjältinnor!

Tara ville fixa sej innan vår fotosession…

”Va?? Tog du redan”??

Tom. Gosigaste killen! Åhh va’ han pussade mej, stoppade in huv’et i koftan o rullade runt!

Tom vill man bara ta hem…direkt! Och Ninni..o Sotis…o Sessan..o..näää kan ju inte! Nån?

gå in på denna länk: http://www.djurskyddet.se/saffleamal/verksamhet-djurhemmet

 

One Response to “Tacksamhet!”

 • Anna:

  Hej Carina,

  Du har så rätt i så, att det finns vissa som säger ” Det är bara djur. Sånt är livet. Gå över, m.m ”.. Såna förstår inte! (Jag har varit med om det så jag förstår din sorg)

  Jag gillar din kärlek för djur, för jag själv älskar djur med! 🙂
  De kissemissarna är ju för underbara på de bilder, härligt att det finns människor som ställer upp för dem. Mysigt att du fick gosa med katterna.
  Önskar bara jag kunde adoptera två katter som jag länge velat, men är allergisk mot katter.

  Hälsningar Anna från Örebro