Selma dog i min famn

Imorse lämnade Selma jordelivet. Hon blev akut sämre inatt så vi åkte in till Nacka Djurklinik imorse. Selma dog i min famn kl.09.05, idag 9/6 2011. Hon blev 11 år och 3 månader.

Att ta detta beslut var hemskt! Men hon kunde knappt andas, hon led och smärtan kändes in i min kropp.

Det har bara gått en dryg timme…jag känner mig så ledsen. Det värker i bröstkorgen o tårarna rinner. Nu kommer tid av tomhet o saknad.

Tack för alla år min lilla älskling, du har varit mitt allt. Min tröst, min följeslagare, min glädje. Kärlek.

Lilla tjejen för några år sen-

8 Responses to “Selma dog i min famn”

 • Jenni:

  Hej!
  Har just sett dig på kanal 5, blev så rörd av din berättelse om din lilla hund. Det är just denna sak som gör att jag tvekar att skaffa djur. Kände med dig när du berättade om att du aldrig varit gift eller har barn- jag har samma situation som du- jag själv har inte direkt jobbigt med det men min omgivning har det…..
  Ta hand om dig och kom ihåg allt fint du och lilla Selma har gjort!!!

 • Jens o Teddy:

  Din sorg och saknad förstår vi och delar med dig. De rutiner och den glädje Selma förde med sig är plötsligt borta. Den kärlek du gav henne kan du inte längre visa fysiskt och längtan efter de gode stunder med henne blir stor. Hoppas du ändå kan njuta av sommaren.

  • Tack! Ja, det är tungt nu…kan fortfarande inte förstå att hon är borta!! Tårar varje dag, o dagarna får gå…saknaden kanske avtar…
   Tänk så pigg hon var hemma hos er i maj!
   Hoppas vi ses snart igen.

 • Björn o Hanna:

  Beklagar sorgen. Vi förstår dej. Vi förlorade vår son för några år sen…

 • Tilde:

  ¨hoppas allting går bra carina,
  puss&kram!