Turnén slut! Vila, sen nya tag!

Antagligen är det vanan efter alla år som skådespelare, eftersom jag aldrig drabbas av separationsångest när en spelperiod tar slut. Jag är enbart glad o lycklig o känner frihetens vingar lyfta mig mot nya utmaningar.

Vi har haft det roligt tillsammans denna vår! Vi har spelat för fulla hus, vilket naturligtvis gör mycket! Det som varit jobbigt, tycker jag, är alla resor. Att spela på nytt ställe, åka, spela, vakna, äta frukost o iväg igen. Dom veckor vi var i Tällberg två nätter på raken, kändes lyxigt! Nää, jag har inget emot att jobba på andra ställen, men ett i taget per säsong helst!

”The Girls” sista föreställningen! Pernilla Parzsyk, jag och Regina Lund.

Göran Gillinger, stuntarnas skräck.

Johan Ringström o Fredrik Hallgren i logen.

…och alla andra som inte kom med på bild: Lasse Brandeby, Nicke Wagemyr, Johannes Brost o alla ni bakom scen!

TACK!

2 Responses to “Turnén slut! Vila, sen nya tag!”

  • Tack Rolfi! Det värmer! Carina

  • Rolfi Suhonen:

    Hej! Såg Dig och Selma på bussen i lördags mot Slussen…och ville bara berätta att man blir så glad av att se Dig…Leendet tog jag med mig till Cat Stevenskonserten.. : )