Trött på vintern…

Fryser fryser, hostar o känner mig tung o smådeppad. Allt pga kylan. Längtar till våren, sommaren. Längtar till huset och lägenheten i Bulgarien. Kan inte åka förrän i maj, men men…lääängtar! Mamma o pappa har beställt biljetter ner, så dom bor i huset och jag bor i lägenheten. Härligt! Just detta med längtan är inte dumt! Kanske tur att vi har fyra årstider? Så man liksom kan längta till nästa årstid…

Innan maj kanske jag åker till Nice. Slutar turnén 16/4, så då kan jag faktiskt dra iväg…

Jag funderar över livet, vad jag vill…vart jag är på väg. Modet att kliva ur sin trygghets-zon och följa hjärtat. Det tror jag på!

Lästips: Livets sju andliga lagar, av Deepak Chopra.

Slonchev Bryag (Sunny Beach)

Lunch vid stranden…

Här brukar jag sitta o läsa o gärna ta ett glas vin…

på ett annat ställe kan man ligga o läsa…bl a

gungor som barstolar är oxå coolt…

Uppe vid huset (med utsikt över svarta Havet) tar jag gärna en lur vid poolen.

…men det finns pool på taket där jag har lägenheten. Tilde, min guddotter, badar!

En massage på stranden är inte dumt…

2 Responses to “Trött på vintern…”