Hemma bäst!

Både Selma och jag var väääldigt trötta när vi kom hem igår e.m från helgens föreställningar. Visst, Tällberg är trevligt och publiken fantastisk…men nu känns alla mil i kroppen. Turné kanske inte är något för mig? I långa loppet iallafall. Bäst är det om man åker bara till EN plats och spelar där hela perioden. Att åka 34 mil och sen spela, tar på krafterna. Nåväl, jag ska inte klaga alltför mycket…det finns två gentlemen i ensemblen som gärna hämtar mig när vi ska åka iväg: Tack Göran Gillinger och Lasse Brandeby! I owe you big time!

Selma tycker också om att få vara med (tror jag), hon är såå duktig, som vanligt. Denna vecka bodde vi på Gyllene Hornet. Rummet var sådär, men väldigt trevlig personal och alla gick väl upp några kilo efter allt ätande! Jättegod mat!

Som vanligt tog jag några foton…ni som inte varit i Tällberg – varsågoda!

Utsikt från hotellfönstret (nr 257)

Fullmåne över Gyllene Hornet!

Selma o jag på promenad.

Typiskt Tällberg….

…som Brandeby säger ”hela byn är en enda stor majstång”!

2 Responses to “Hemma bäst!”

  • Tina Lagus:

    Vi var där från jobbet i höstas. Mysigt ställe med god mat..!! Men som sagt, borta bra men hemma bäst! :o)