Tällberg och Klockargården.

Nästan en vecka i Tällberg. Vackert..o kallt! Vi har bott på Klockargården och repeterat inför nypremiären i Visby(!). Så småningom ska vi tillbaka hit och spela (se turnéplan på hemsidan). Klockargården är fantastiskt, och verkligen ett föredöme för alla hotell som vill ta emot oss hundägare! Selma o jag har ett såå fint rum! Dessutom trevlig personal och underbart god mat!

Nästan alla i ensemblen har varit och är sjuka, förkylning med feber, huvudvärk, hosta etc. Min röst försvann en dag. Lite bättre idag, men det känns som jag hostar sönder rösten på nätterna. Igårkväll hade vi genrep här på Klockargården, och idag ger vi oss av till Nynäshamn o färjan till Visby. Imorgon nypremiär! Roligast tycker jag nog är att få träffa syrran, som bor i Visby!

Men innan lunch och avgång, så är det dax att hejja på Anja o tjejerna i storslalom!!

Hundrum på Klockargården! Rum 146. Här trivs Selma o jag!

Selma o jag på promenad runt Klockargården.

One Response to “Tällberg och Klockargården.”