Bichon Grunge!

Jag har lovat Selma att hon ska slippa allt som gör henne nervös och upprörd. Därför åker vi inte till veterinären, utan veterinären får komma hem till oss! Svårare blir det med klippningen. Varje gång jag lämnar in Selma på salongen så blir hon en Drama-Queen…! Men jag inser – hon gillar det inte. Så nu tog matte fram saxen! Slö dessutom. Hmmm…först karda jag upp hela pälsen, sen blev det schampoo o balsam…sen tork o fön, SEN klippning. Vet.kliniken hade ju rakat mage o sidor på henne, så hon har sett konstig ut sen i december. Jag försökte ansa lite, jämna till sådär. Selma stod alldesles still, som om hon förstod! Det blev ju inte jättesnyggt, men Selma är nöjd! ”Det blir bra det här matte” verkar hon säga. Från att se ut som en liten bakelse, som nyklippt förr..så är det mer åt Grunge-hållet nu. Lite byracka-look. Men nu är det så att Selmas välmående är prio 1, så då får vi avstå från salonger o annan flärd! Och nu när det är kallt, så sätter jag på henne en jacka…så syns inte mattes hack-klippning så mycket!

Bara så ni vet!

One Response to “Bichon Grunge!”