Om mig

 

Föddes 9/2 1957 på Östersunds lasarett.

Så vad kan jag berätta om mej själv helt kort?

Uppvuxen i Liberia, Västafrika. Kom hem till Sverige lagom till att bli tonåring. Gymnasiet gick jag på Skrapan i Uppsala, 3-årig samhällsvetenskaplig linje och sen läste jag vidare på universitetet: Idé-och Lärdomshistoria och Konsthistoria.

1985-1988 gick jag på Teaterhögskolan i Malmö och sen dess har jag tack o lov haft jobb hela tiden! Fria Proteatern, Dramaten, Östgöta Teatern, Malmö Dramatiska Teater, Folkan, Vasan, Oscars. Det har blivit många TV-produktioner, både på Nöje och Drama. Endel filmer också. Och radio. Även föredragshållare och dubbat tecknad film.

2014 bestämde jag mej för att bli certifierad LivsCoach, så jag gick 1,5 år på QSCA (QuantumSuccessCoachingAcademy) och numera coachar jag globalt på engelska och svenska.

Jag är intresserad av hur hjärnan fungerar, om neuroplasticitet och hur vi kan förändra vårt sätt att tänka för att må bättre. Som jag brukar säga: Vad behöver du göra för att bli den du vill vara?

Jag bor i Gustavsberg, Värmdö kommun, men har också boende i Bulgarien vid Svarta Havet sen 2007. 

Har även arbetat som reseledare (Grekland, Turkiet Italien o Frankrike), servitris, städare, affärsbiträde, sufflös och lärarvikarie.

Livet pågår.

IMG_0288