Gästbok

Hej! Jag har just infört Gästbok på min hemsida och Du är välkommen att skriva i den! Tänk på att det du skriver inte syns direkt! Och mitt svar kommer på denna sida också! Hälsningar Carina

 

 

Please sign my Guestbook. Thanks!
Made with WordPress Guestbook Generator

36 Guestbook Entries to “Gästbok”

 • Jan Fjärrstad:

  Hej Carina! Tack för att du finns. Alltså det låter ju väldigt konstigt kan tyckas men sanningen är att jag vill lära känna dig mer. Jag har med stor förtjusning följt din karriär rätt så länge och jag tycker du är en underbar person. Hoppas du har lust att skicka mig ett mejl för jag vill verkligen få kontakt med dig. Jag är inte farlig eller missbrukare av mejladresser så skriv till mig, jag ber. Kram Jan

  • Hej Jan!
   Ursäkta sent svar, men av nå’n anledning så låg ditt meddelande i spam.
   Tack för fina ord från dej!
   Tyvärr tar jag inte privat kontakt via min site här. Jag får en hel del förfrågningar och det känns alltid lite motigt att avvisa människor, men jag har insett att jag isåfall får sätta av några timmar per dag för att svara osv. Därför har jag hemsida och även på http://www.quantumcoach.nu där du kan lära känna mej bättre:-)
   Tack igen! Önskar dej allt gott!
   Carina

 • Pär:

  Hej!
  Du har varit något av en favorit för mig ända sedan jag såg dig i Tv-produktionen ”Det var då”. Som Frösöbo är jag också lite stolt över att det var här som du nötte ditt första par skor. Någonstans har jag hört att det var på Fritzhemsgatan som ni bodde då och jag tror också att jag vet ungefär var.
  Tänker alltid på det när jag passerar husen. Nu har jag funderat på det i många år och måste i alla fall få ställa frågan vilket nummer som ni bodde på. Tänk om min kompis bor i er gamla lägenhet.

  Vänliga hälsningar

  Pär
  Frösön

  • Hej Pär!
   Ja det stämmer att jag bodde mina första år på Frösön innan vi flyttade till Liberia i Västafrika. Jag bodde på 63c
   Nu vet du det! Tack för dina fina ord:-)
   Carina

 • Vimsi:

  Hej Carina
  För längesedan, kanske början av 90-talet så var de en liten kort film på sommarlovsmorgon. Du spelade mamma till en kille och en mindre son tror jag, gubben låg på soffan och såg inte ut som den hjälpsamma typen. Din son hade en kompis från skolan En söt tjej tror hon hette Anna. Hon skulle åka iväg och dom kramades och han sa att han inte ville hon skulle åka. Snälla säg att du vet vilken jag menar :)Måste få veta vad denna film/novell heter och om de finns någon chans att få se den igen. Den satte djupa spår i mig och jag började skriva efter denna film. Tack på för hand. Du är en grymt duktig skådis

  • Hej Vimsi!
   Ojojoj vad jag har tänkt o frågat mina närmaste. Ingen minns detta, inte jag heller. Hmmm…OM jag kommer på så svarar jag här igen..hahaha. Åh jag är ledsen verkligen.
   Hälsningar
   Carina

 • Stig:

  Hej Carina.
  Jag hat alltid gillat dig på film och i Tv serier. Otroligt bra som skådis med ett härligt smittande leende.
  Gratulerar på 60 årsdagen och hälsar dig välkommen in i 60+ klubben?

 • Roger:

  Hej Carina.Jag fyller 60år imorgon.Känns som att jag är ganska gammal.Läste ett reportage om dig i Folkbladet idag och insåg att vi är lika gamla på dagen.Blev mycket berörd av din berättelse,och din starka utstrålning.Tycker att du ser betydligt yngre ut än dina 60år.Nu känns det som att fylla 60 inte är slutet,känner mig inte än dag äldre än 59.Önskar dig en alldeles utomordentlig födelsedag imorgon,själv tänker jag också ha en utmärkt födelsedag.Ha det så bra och tack för inspirationen.
  MVH.Roger

  • Hej Roger!
   Grattis på födelsedagen! Naturligtvis är vi inte gamla…om man inte tycker det. It’s a mindset!
   Nää, 60 är inte slutet! Börja se framåt och dröm! Framtiden; det är där vi ska tillbringa resten av våra liv!
   Om du vill kan du kolla blogg m förhoppningsvis inspirationer på min coachsida http://www.quantumcoach.nu I vilket fall som helst: Ha en underbar födelsedag o dagar efter.
   Carina

 • Hej Carina.
  Här kommer en Jämtland/Småland kram till dig. Jag satt nyss och läste senaste numret av Land och ser dig där. Att du också har gått denna resa med bröstcancer. Jag heter Maggie Målevik, född och uppvuxen i Östersund. Men sedan trettio år tillbaka bor jag nu nära Gränna i Småland. För sex år sedan kände jag knölen och gick hela resan med operation, cellgift och strålning. Och så medicin förstås. 2011 släppte jag en bok där jag samlat mina tankar, för att få visa andra hur viktigt det är att tänka positivt trots allt. Att de positiva vännerna är så viktiga då man drabbas av något negativt.
  Livet har rullat på och jag kan glatt och stolt berätta att jag efter flera års kamp nu faktiskt har lyckats få till ett Hjärtats Hus i Jönköping. Vad är då det? Jo, det är en flygelbyggnad vid en herrgård ett stenkast från Länssjukhuset Ryhov, där vi bjuder in cancersjuka (oavsett sort och när i tid man har /har haft cancer), men även närstående och vänner. Alltså alla som är berörda av denna sjukdom. Här träffas vi alla onsdagar nu from augusti, vi promenerar, vi fikar, vi ordnar föreläsningar, vi pärlar armband och vi pratar. Helt enkelt ett ställe att mötas och dela erfarenheter på och framförallt hitta nya vänner som kan hjälpa varandra. Vi har volontärer på plats som själva har erfarenhet av cancer. Vi har ett väldigt nära samarbete med Region Jönköpings Län så vi har människor inifrån vården som hjälper till i verksamheten. Unikt för ett landsting att samarbeta med ett projekt som man inte har avtal med, som tänker lite utanför ramarna och framförallt tänker i nya banor.
  Det finns många människor i vårt samhälle som inte har det stöd de skulle behöva, vården är duktig på att ta hand om tumörer mm. Men många upplever sig tömda på allt EFTER operationer etc. För att inte tala om alla närstående som får dra ett oerhört tungt lass. Vi måste värna mera om varandra och hjälpa varandra. Det handlar om investeringar i människors hälsa i stora mått om man i framtiden tänker på alla som faktiskt riskerar att drabbas av svåra sjukdomar pga den stress det faktiskt kan innebära att vara närstående till en svårt ex cancersjuk person.
  Det finns rehabiliteringskurser att söka sig till.( Men inte lika givet för närstående.)Vår verksamhet är helt unik på det sättet att här är det bara att “droppa” in när man vill. Ingen remiss krävs, ingen tidsbokning, det kostar inget…..
  Ja, som du förstår så brinner jag mycket för detta.
  Jag har drömt om att kunna ha något glatt känt ansikte som syns för vår verksamhet. Många blir ju ambassadörer för ex Cancerfonden.
  Ja, du. Jag skriver från hjärtat, tänk om du hade möjlighet att vara ett ansikte för vår verksamhet. Vi behöver en positiv förebild, en person med ett glatt sinne. Och det upplever jag att du har. Men du har också upplevt svåra saker.
  Vore kul att få kontakt med dig. Hoppas höra av dig på något sätt.
  Önskar dig en fortsatt fin höst och en helt underbar fantastisk framtid.
  Med vänlig hälsning Maggie

 • Bengt Gunnarsson:

  Trevlig midsommar på dej, Carina!

 • Sören Thomsen:

  För er som saknar Rederiet så kan jag medela att hela serien finns nu på dvd från första avsnittet till avsnitt 318

  Hej Carina jag slank bara in på din hemsida hoppas allt är bra med dig men du spelade också polis i rederiet om jag inte minns fel var det inte jobbigt att bli förknippad med rollen du hade eller hur tog du det och jag hoppas att vi kan bli mailvänner nån gång det vore kul

  Kram.

  • Hej Sören! Ja, du har rätt! Jag gjorde en liten roll i början av Rederiet, som polis. Sen blev det A Remmer och det var ju en större roll, genomgående. Jag minns tiden som kul och har fortfarande kontakt med många som var med!
   Önskar dej en trevlig sommar!
   Carina

 • Ann:

  Hej?!
  Stämmer det att du skrivit en bok som heter “Där du lägger din kraft” som handlar om bla din mammas fantastiska tillfrisknande under Er vistelse i Italien? Läste detta i en artikel om dig men hittar inte boken någonstans.
  Kul att du jobbar som coach! Ska ha dig i åtanke när en sådan kan behövas ??
  Vänliga hälsningar
  Ann

  • Hej Ann!
   Ursäkta sent svar!
   Ja jag har skrivit den, men inte skickat till något förlag ännu. Ville göra den helt klar, men så har mycket annat kommit i vägen. Mamma har läst den o gillar den:-) Jag får väl ta tag i detta….
   Jag jobbar som coach och det är fantastiskt kul! Du kan gå in på http://www.quantumcoach.nu och kolla! Jobbar förstås också som skådespelare.
   Ha en skön sommar!
   Carina

 • Karin:

  Hej Carina!

  Jag tycker du är så bra och jag har varit uppvuxen med Sunes jul och Sunes sommar ..allt med Sune. Du spelade Sunes mamma så bra ( Underbart) och jag har sett en del vissa saker där du har deltagit i senare år bla. Alexandra rederiet och på spåret. Du är en fantastiskt skådespelare som jag vet att de yngre ser upp till och ska se upp till en naturlig talang.

  Lycka till i framtiden! Stora kramar Karin

  • Hej Karin!
   Tack för berömmet! Sune-filmen känns såå lång borta (1991), men naturligtvis kul att den fortfarande hänger med:-)
   Nu blir det mest teaterproduktioner. Snart börjar jag repetera en pjäs inför sommaren och hösten!
   Önskar dej en skön vår och härlig sommar!
   Carina

 • Hej Carina!

  Jag sökte på din hemsida och blogg! Känns lite som vi tänker på samma sätt! Jag har en bild som påminner om en bild pä din blogg, ned fina fötter och vattnet. Jag är konstnär och har en blogg som jag dessvärre inte riktigt kommit igång med. Men snart!
  Gitt nytt år Carina!!!

  • Hej Marita!Tack för din “kommentar” o ursäkta dröjsmålet! Önskar dej också ett fortsatt bra år och lycka till med bloggen!
   /Carina

 • Bertil Johansson:

  Hej när du spelade Alexandra i rederiet
  Så tyckte jag du var snygg vacker och underbar
  Du var bra skådis
  Vad tyckte du det var och spela Alexandra remmer
  Med vänlig hälsning, Bertil i Västerhaninge Stockholm
  En fråga
  Vill gärna träffa dig och få din autograf
  Käka någon dag om du vill
  Du når mig på 0722762067

  • Hej Bertil!
   Tack för ditt inlägg. Det var rätt så längesen jag spelade Alexandra..men det var en rolig tid med alla kamrater! Jag har fortsatt på scenen efter det, med otaliga produktioner. Ang. autograf så brukar min agent ta tag i sånt (se kontaktsidan här), mest för att jag är ute o flänger i geografin. Just nu är jag i Bulgarien, och i höst/vinter ska jag spela i Göteborg på Lisebergsteatern.
   Önskar dej en skön höst!
   Hälsningar Carina Lidbom

 • Richard:

  Hej!

  Såg att du bott i Afrika!
  När jag var 5 år (1970) så flyttade också min familj till Buchanan för att farsan fick jobb på Lamco. Jag är lite nyfiken på om det var samma anledning till att din familj flyttade dit? Vi var uppe i Stockholm vid något tillfälle för att besöka Liberia Dujar Association-Sweden och man måste säga att utvecklingen i Liberia har varit fasansfull. Hur som helst, inga problem om du inte vill svara på detta! mvh Richard

  • Hej Richard!
   Ja det stämmer att jag bodde där. 1970 åkte vi hem!
   Jag har varit med LDA i många år o även besökt Liberia. Tyvärr så har jag inte kunnat närvara dom kvällar det har varit “aktiviteter” pga mitt jobb.
   Vi får hoppas att det sakteligen ordnar upp sig i Liberia. Sen 2003 när Charles Taylor avgick och lämnade ett sargat land, så har det gradvis förbättras, men ojojoj va mycket som bör göras!
   Må väl i sommarsverige!
   Carina

 • Ulf Andersson:

  Hej Carina, du har varit, och naturligtvis fortfarande ÄR min favorit inom film! Har just sett filmen “Mördare utan ansikte” och blev så imponerad av dig! Blev t.o.m. lite svartsjuk på Rolf Lassgård haha….Ha ett gott liv.
  Med varma hälsningar
  Ulf

 • Tack,käraste Carina för dina ord.Jag har läst ditt svar till mig.
  Det bekom mig så mycket när jag läste din blogg om din hund.
  Det är ju bara vi hundägare som förstår denna sorg o saknad efter vår
  älskade familjemedlem.Har noterat Mia Mattsson Mercer bok.
  Mvh:Hallandskusten

 • Patrik89:

  Fin du är Carina 😉
  Urläcker från topp till tå, som alltid

 • Hej,Carina.Jag hittade din blogg här idag,då jag var inne och sökte på
  hjärtsvikt (hund).Tyvärr våran hund dog i hjärtsvikt på Nationaldagen 2014.
  Bichon Havanais hon blev 13 år 7mån.Vilken sorg,jag är så ledsen,bara gråter.
  En fråga,har du skaffat dig en ny hund?
  En sådan personlighet får vi aldrig mer.Oh,vad jag älskade min(vår) hund.
  Mvh:Kristin Hallandskusten.

  • Hej Ingrid! Ursäkta sent svar, men jag har varit bortrest (Las Vegas) o återkom i helgen. Jag förstår precis hur du känner och egentligen har jag ingen tröst att ge. När Selma dog så var jag otröstlig, tror att jag grät varje dag i ett år. Det är svårt för andra att förstå denna sorg, dom som inte haft den nära kontakt o kärlek från sin hund.
   Jag har inte skaffat någon ny hund. Av många skäl. Däremot är jag ofta hundvakt till vänner och jag är aktiv (givare) i AnimalsWithoutLimits, där jag också nu är Gudmatte till Trixi som kommit hit från att ha blivit dumpad av sin amerikanska familj i Italien (hur kan man?). Hon har nu sitt Foreverhome hos min bästa kompis!
   Mia Mattsson-Mercer som är grundaren, hjälpte mig mycket i min sorg. Hennes ord.Hon har skrivit böcker bl a om våra husdjurs bortgång.
   Men det blir tomt. Oerhört tomt. Fortfarande efter 3 år saknar jag henne och gråter en skvätt, men jag har också vänt mycket av sorg, oro, skuld till goda, glada minnen. Jag vet att Selma finns hos mig, jag känner henne fortfarande då och då.
   Du är i början av din sorg, och jag vet att du har en stor smärta inom dig just nu. Sorgen har sina stadier och vill du skaffa en ny hund att hjälpa dig i sorgen, så ska du göra det. Men inte för att andra säger det, utan för att du vill o känner det. Vi är alla olika i våra sätt att handha livet. Men tänk vilken ynnest att få ha haft en sådan kärlek i sitt liv!
   Prata med henne! Hon hör dej och är säkert såå ledsen att hon lämnade dej och vill helst att du ska vara glad. Och några minuter mellan tårarna kanske du kan vara glad när du tänker på härliga minnen med henne! Små små steg….
   Önskar dej allt gott!
   Carina

 • larshallstensson:

  hej carina

 • Björn A. johansson:

  Hej Carina!

  Long time, no see! Mycket vatten har runnit under broarna sedan vi sågs, då du sa att jag skulle söka mig in och hålla på med teater. Dessa ord har aldrig lämnat mig och nu är det dags tänkte jag. Min syster kanske du också minns, Jeanette. Nåväl, jag ser att du håller på med tankens kraft och det är lite lustigt att jag själv skriver mycket om just detta spännande ämne. Det skulle vara makalöst roligt att träffa dig igen och höra hur saker och ting är för dig!
  Med varma hälsningar
  Björn (Mail adressen har du visst nu) 🙂

Sign My Guestbook