Pura

…så heter min roman jag har skrivit i sommar. Jag kanske ska säga ”arbetsnamn”…man vet aldrig. Jag är väldigt stolt iallafall att jag har gjort det! Nästa steg är nu att skicka in den till olika förlag. Eftersom bokmässan är denna helg, så ska jag vänta ett tag.
Sommaren har varit såå skön! I åtta veckor var jag i mitt hus i Bulgarien. Att bara få vara, skriva och bry mig om Mig, var en ynnest. En känsla av frihet! Jag vill absolut fortsätta att skriva!
Nu är jag hemma. Hösten gör sig påmind och det känns helt ok. Jag ska göra några inspelningar i oktober, sen börjar rep. och fortsatt turné med ”Nu är det klippt”. www.drosenorberg.se
Några av er därute i landet har mailat mig och frågat varför jag inte bloggat på länge…och det beror på denna sommar då jag tagit det lugnt och kapslat in mig i mitt. Nu börjar jag igen. Jag lovar!
Nu har också Selma fått ”ett ställe” för sin sista vila! Jag har ju inte vetat var hon ska begravas, men kom på för ett år sen att jag ville ha en urna/ett konstverk hemma där Selmas stoft ska få vila. Då kan hon vara med mig överallt! Jag anlitade keramikern och konstnären Maria Alloh (www.allohdesign.se), som grunnat och skapat i ett helt år!! Nu är den klar och ceremonin var i torsdags 27/9. Tips till alla som bor i lägenhet och inte vet var man ska begrava sina fyrfota familjemedlemmar!

2 Responses to “Pura”