Typiskt!

Jaha…så blev jag jätteförkyld igen – efter premiär!! Slappnade av efter helgen och vips anföll ett antal bakterier mig! Förstår inte varför dom älskar mig så mycket? Likadant i höstas, och då slutade det med lunginflammation. Som tur är har jag en hel dag imorgon att krya mig! Måste bli frisk. Nu har jag halsont, kroppont, snuva, hosta.

Så jag har bäddat ner mig i soffan och bestämde mig för att se på TV – vilket jag inte gör så ofta, dvs en hel kväll. Har nu sett halva ”Pianisten” och vet inte om jag orkar se den till slutet. Den är så deprimerande, men oerhört välspelad och en riktigt bra film, men jag ligger här och smålipar över all ondska. På nyheterna likaså. Överallt. Klart man blir påverkad. Om jag nu vill bli frisk så kanske det inte är bra att fylla hjärnan med andra världskriget och hat! Kan jag distansera mig? Vet inte…så jag tror att jag läser en bok istället, som kan få mig på bättre humör och ljusare tankar. På bordet ligger ”Själens osaliga längtan”…hmmm kanske den ja….

Dessutom ser jag inte klok ut! Har en superrinnsnuva, så jag har stoppat softnäsdukar i näsan!! Tänk er den bilden: Ligger i en one-piece med näsdukar som sticker ut ur näsan, håret på ända och ser ut som en tvättsvamp i ansiktet och nyser frenetiskt helt plötsligt! Jaaa, va’ ska man säga.

Men – på fredag kommer jag dock stå parat på scenen, redo att roa!!

 

5 Responses to “Typiskt!”

 • Anna:

  Filmen ”Pianisten” har inte sett den, men råkar det vara Holly Hunter som medverkar? För jag tror hon vann en Oscar för den (lite osäker)

  Helt riktigt! Världen är full av ondska, & jag blir lätt ledsen & upprörd, ända in i märgen över hur onda människor är. Alltså enbart dom som är det. Mot djur & goda människor.

 • David Mattsson:

  Krya på dig Carina !!

  Mvh David

 • jaaa ,,, du ser väl inte påsättbar ut kanske,,, men snögger ä du ändå!! du kommer repa dig å ja ä så nyfiken på hur kul d nya etalissemanget ter sek i skövde älle jönköping… kram i masser å ja sänder över mirakelstrålar mä energier som tar kål på baskeluskera!!! <3