Premiär Tiggarens Opera!

I

Idag, efter veckor av tragglande, ångest, sångövningar, textläsning, ont i kroppen, stämbandsbesvär…o annat, så är det dags!! Gårdagens genrep gick som det skulle o mamma är här…min premiärmaskot, som också får ge sin dom. Igår var hon lyrisk över föreställningen!

Jodå, förutom all oro, ångest etc, så har vi också haft det väääldigt kul! Jag är såå imponerad av Säffle Operan! All kreativitet, hur alla ställer upp och liksom en myrstack denna vecka där det ser ut som ett kaos, verkar alla veta vad dom ska göra! Det sys o tråcklas i sista stund, nån kommer med nybakta bullar, programbladet kollas, det hamras o spikas… tystnar en stund när arbetet på scenen börjar.

Ikväll är det dags att knyta ihop säcken. Igår fick vi tummen upp från genreps-publiken. Nu är det dags!

Välkomna att se Tiggarens Opera på Säffle Operan! Vi spelar fram till 12/11!

Jag som bordellmamman Diana Sjana

Foto: Felicia Haldén

Fru Peachum (jag) med damkören

Foto: Felicia Haldén

 

 

 

Comments are closed.