Mors Dag

Mamma fick faktiskt kaffe på sängen idag! Annars brukar jag vara nånstans i geografin o liksom ringa lite kort hem. Men idag vaknade vi i huset i Kosharitsa. Svarta Havet låg lugnt o vackert, solen sken o svalorna lekte runt poolen. Vi åt frukost ute i solen och bestämde sen att åka till Nessebar och ha en långlunch! Pappa tog på sig spenderbyxorna!

Vi promenerade runt i Nessebar först o min vana trogen kunde jag inte låta bli att guida lite:-) Och det ääär ju fint där! Vi hamnade iallafall till slut på en fisk-restaurant vid vattnet. Det blev grillade King-prawns, Lavrac och forell…och Quantum vin!

En riktig Morsdag! Jo….naturligtvis fick hon presenter också!

Mamma, pappa o Anders åkte upp till huset sen, medan jag gick till lägenheten (där jag är nu). Mamma ringde nyss o sa ”jag kommer ner vid halvtio-tiden ikväll, så går vi på Showen på Jack’s Bar”!! Och jag som tänkte ta det lugnt o lägga mig tidigt… nää mamsen e pigg! Så nu ska jag ta en dusch o fixa mig lite…innan morsan kommer.

Mamma njuter…

Mamma poserar (mannen bakom ville visst va’ med oxå)

Lavrac från grillen…

Anders verkar säga:”Och vem fan e du”?

Mamma o pappa

…vid restauranten.

En dag att minnas! <3

Comments are closed.