Villa Långbers

Hotellet ligger högst upp i Tällberg, på Vår Herres Gattu! Bara det! Om du åker igenom Tällberg, så missar du Långbers. Man måste helt enkelt ta sig hela vägen upp. Men det är det värt! Vilken utsikt! Och hotellet är ljust, vackert, nyrenoverat! Ok…nu måste jag erkänna att hittills är detta bästa stället under turnén! Jag stortrivdes och hade velat stanna kvar några extradagar för att bara vila och vara. Ägarna, Mikael och Johan tyckte att jag kunde komma tillbaka…så det ska jag göra!

Selma o jag fick bo i Lisstugan nr.458. Såå fint!

”Arbetsrum” i Lisstugan..

…och ”storstuga” med öppen spis hade jag! Klar wow-faktor!

Vacker utsikt över Tällberg och Siljan!

Selma trivdes också på Villa Långbers!

Förutom att hon fick vara med överallt, så fick hon överrasknings-godis också!

One Response to “Villa Långbers”

  • Ser verkligen underbart ut, men Nicke hade problem med telefonen som fick spunk på rummet, fast förhoppningsvis var det i hans eget rum och inte i ditt. Skämt åsido… Han sa faktiskt att det hade varit jättebra där och att han hade blivit påmind av dig att han är ganska dålig på att berätta om allt för mig.