Legend

Det är trevligt att upptäcka nya restauranter! Igår hade jag en date med Anders och han hade valt Legend, som ligger i korsningen Drottninggatan/Tegnérgatan. En liten mysig krog som ”nischat” sig fint! Fransk! Importerar egen champagne och även vin. Ägarna är paret Frida och Ali, som hälsar gästerna välkomna. Jag hann knappt sätta mig förrän jag hade ett glas Collon Champagne i handen! Tittar man på menyn, förstår man att här gillar dom mat! God, vällagad och kreativt tänkande. Jag tänker inte ge mig in på alla finesser som kocken stod för…men vad sägs om halstrad pilgrimsmussla till förrätt (med en massa gott till) och hälleflundra med champagnerisotto som varmrätt! Stället har en utmärkt sommelier, Anna-Karin, som valde vin till alla rätter.

Jag antar att dom inte behöver så mycket reklam…folk droppade in hela tiden. Men jag kan verkligen rekommendera detta ställe! Hög mysfaktor, trevlig personal och god mat! Tummen upp! Vi ses på Legend!

Baren ser inbjudande ut, eller hur?

Gottigottgott…

One Response to “Legend”