Åland

Vilken fantastisk publik vi hade på Åland! Alla tre föreställningarna var fullsatta och publiken var med från första stund! Dessutom bodde vi bra på Hotell Arkipelag…eller Arken som dom sa. Från hotellet halkade man omkring lite över gatan för att komma till teatern…Alandica. Ove tog hand om oss…och gödde oss! Vi bjöds på lunch, middag o nattamat!

Och det är ju så – när man är på turné, så bor man på alla möjliga ställen, städer, hotell…men minns bara endel. Dom som sticker ut s a s. Och jag kan nog tala för hela ensemblen att vi trivdes på Åland! Jag åker gärna tillbaka igen och jobbar! Ja, jag åker gärna tillbaka rent privat också!

Igårkväll kom jag hem. Idag har jag haft lite att göra…varit fram o tillbaka till Uppsala t ex. Nu är det kväll o tröttheten sköljer över mig. Selma o jag ska myysa o ta det lugnt.

Imorgon blir det gymet!

Vykortsväder hela helgen! Tog detta fr hotellrummet. Kan tänka mig hur vackert det är på sommaren med denna vy över vattnet!

Jag blir alltid glad när jag får stort dubbelrum. Då kan jag jobba utan klaustrofeelings. Badrummet hade både dusch och badkar..joo, sånt är ovanligt.

2 Responses to “Åland”