På Patricia med Nelle o Lasse.

Det var längesen vi sågs. Nelle, Lasse o jag. Evigheter känns det som, och nog är det väl ett halvår?? Jag med mina turnéer och kolla hus o lägenhet i Bulgarien…dom: levnadskonstnärer o globetrotters! Det gäller att omge sig med människor som inspirerar, och Nelle o Lasse tillhör den kategorin! Vi ses i Stockholm, Nice, Cape Town…och i söndags på Patricia! Dom snyggt brunbrända efter resan i Sydafrika, o jag trött o blek efter jobb…hehe. Näädå jag klagar inte!! Men men, vi ska ses redan nästa vecka…o då planera möten i Nice och Slonchev Bryag framöver. Bl a.

Ny meny på Patricia! Nästan allt va’ gott…klagar lite på risotton till tonfisken (egentligen står det svärdfisk, men den kommer…) den va torr och inte så smakrik. Annars var allt trevligt, som vanligt där på söndagar! Och som vanligt med Nelle o Lasse!

Lasse och Nelle…jag tog med blixt på dom….

…och utan när jag skulle va med på bild (så ser  jag inte så blek ut)!

Comments are closed.