Gott Nytt År! Happy New Year!

Jag önskar er alla ett fantastiskt 2011! Hoppas att det blir ett Magiskt Mirakel År!

2010 var bra på många sätt, men årets sista två månader kantades av sorg. Jag har gråtit mycket och inser att jag ser ut som en tvättsvamp i ansiktet, så nu vill jag bli glad! Hur gör man? Jul- och nyårshelgen har jag spenderat hemma, själv, och försökt ta det lugnt, tänka, skriva. Jag har börjat meditera igen! Både morgon och kväll. Använder mig av Silva Mind Method, som fungerar bra för mig. Sen har vi träningen…hmmm, jodå, jag har köpt träningskort och t o m skaffat PT! Nu borde väl allt ordna sig?! Ha! Livet har alltid sina utmaningar på glänt! Men för att få balans, bör man vara i rörelse. Och att ”skriva av sig” är helande. Så jag ska verkligen försöka blogga – ofta!

Ett speciellt tack vill jag rikta till Göran o Jenna som hjälpt mig med min hemsida! Värme Kärlek till er!

Naturens eget fyrverkeri!

Nyårsafton!

Selma o jag tog en promenad i solen! Naturens eget fyrverkeri!

4 Responses to “Gott Nytt År! Happy New Year!”